Välj en sida

Sörmlands mysigaste shopping, restaurang & café!

Kvalité Häst & Hund Mälardalen AB är ett familjeägt företag grundat 1997. Sedan 2015 huserar vi i den stora ladan på Lida Gård, som är en del av Stenhammars Godsförvaltning, ägd av H.M. Konung Carl XVI Gustaf.

Lida Gård Flen driver butik, restaurang & café – öppet 350 dagar om året. I butiken hittar du allt för hästen, hunden, jakten, festen, fritiden och hemmet. Restaurangen erbjuder gårdslagad mat med kärlek & schyssta råvaror alla dagar i veckan. I cafédisken hittar du alltid gårdsbakade godsaker.

Vi som jobbar här gör allt för att ni ska bli en del av vår fantastiska värld. För aktuella öppettider kika in vår startsida eller vår Facebook eller Instagram. Följ oss gärna för att se det senaste om säsongernas nyheter, rea, inspiration, aktuella menyer med mera.

Förutom att driva vår butik, café och restaurang erbjuder vi även catering och konferens. Samt massor av spännande aktiviteter, VIP-kvällar, modevisningar med mycket mera.

2020 utsågs vi till Årets företagare i Södermanland – en utmärkelse som vi är väldigt stolta över.

Har du ett förslag på ett samarbete du tänker skulle passa oss – tveka inte att höra av dig till vår vd Hannah Larsson via mejl hannah.larsson@lidagardflen.se eller telefon 070-471 12 89.

Vi ses på Lida Gård Flen!

Ridsporten är en livsstil. Din och min livsstil. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så vill vi att du ska få det bästa. Vi vill berika din livsstil. Se helheten. Med eller utan hästen.

Väl mött i vår värld!