Bombers Loose Ring Moulded Preferred Contact

1 099,00 kr

Loose ring Moulded Preferred Contact från Bombers

Orange bettringar ingår, 115mm bettet är 14mm brett, 125 mm är 16mm brett

Bombers Moulded Preferred Contact har cylindriska sidor och en platt mittdel.
De cylindriska sidorna böjer sig över underkäken och lanerna, och den plana mittdelen lägger sig plant över tungan.

Mittdelen är en platt oval cirkel som är vinklad 45 grader för att ligga jämnt mot tunga och gom. De ledade delen på vardera sida om tungplattan ger de cylindriska sidorna självständig inverkan och stabilitet i mittdelen. Moulded betten är bra för hästar som inte gillar metall, eller när du har provat allt utan framgång.

Moulded betten från Bombers har utvecklats unikt för att säkerställa tre viktiga egenskaper: struktur, hållbarhet och komfort. Moulded Preferred Contact har utformats speciellt för fall där Bombers tungfria metoder inte har fungerat, och där någon form av tungtryck behövs. Bombers filosofi är att alltid försöka distribuera och fördela trycket, särskilt bort från känsliga områden.

Lösa ringar ger en direkt kontakt med omedelbar eftergift där trycket mot tunga och laner upphör direkt ryttaren släpper på tygeln och bettet får en neutral position i hästens mun.

Som med alla Bombers stålkomponenter täcks vajern inuti bettet och sidodelarna av livstidsgaranti. Denna mundel är inte lämplig för hästar som biter på bettet. Bettet omfattas därför inte av garanti eller reklamationsrätt om skadan uppstått på grund av att hästen bitit på bettet.

Delbetalning från 80,00 kr/månad

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Etikett:

Ytterligare information

Storlek

115mm, 125mm