Ariat Berwick GTX Insulated

3 999,00 kr

Berwick GTX Insulated boots är en varm och snygg stövel.

Berwick GTX är tillverkade i ett premium, vattenavvisande, fullnarvigt läder med ett vattentätt, ventilerande och elegant GORE-TEX-foder. Designade för komfort under det mest temperamentsfulla väder!

200g Thinsulate-foder håller tårna varma, stötdämpande EVA-mellansula hjälper till att hålla fötternapigga och Duratread™-sula med en Easy-off® Heel-kick®-funktion som gör dem enkla att använda.

ATS Pro-teknologi för utmärkt stabilitet och fotstöd. Berwick GTX Insulated Boots har en fullängdsdragkedja kombinerat med snörning framtill för perfekt passform.

Delbetalning från 213,00 kr/månad

Artikelnr: N/A Kategori: Etikett:

Beskrivning

Berwick GTX Insulated boots är tillverkade i ett premium, vattenavvisande, fullnarvigt läder med ett vattentätt, ventilerande och elegant GORE-TEX-foder. Designade för komfort under det mest temperamentsfulla väder! 200g Thinsulate-foder håller tårna varma, stötdämpande EVA-mellansula hjälper till att hålla fötternapigga och Duratread™-sula med en Easy-off® Heel-kick®-funktion som gör dem enkla att använda. ATS Pro-teknologi för utmärkt stabilitet och fotstöd. Berwick GTX Insulated Boots har en fullängdsdragkedja kombinerat med snörning framtill för perfekt passform.

Ytterligare information

Storlek

36.5, 37, 37.5, 39, 38, 40

Du kanske också gillar …